Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το πλάνο παίρνει «σάρκα και οστά»

Σε μεγάλο βαθμό είχε πάρει τις αποφάσεις του o Γιώργος Στράντζαλης αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας και τους παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Ημίθεου για τη νέα χρονιά, αλλά και για τους υπόλοιπους, αυτούς που θα φύγουν από την ομάδα. Περίμενε ωστόσο να ολοκληρωθεί και το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης με την Τριανδρία, αλλά και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους νέους.

Ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε εδώ και δέκα περίπου μέρες, με τους «κυανόλευκους» να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Όπως είχε μεταφέρει το «Μ» από τις αρχές της εβδομάδας, η διοίκηση και ο προπονητής θα έθεταν επί τάπητος τον προγραμματισμό και οι διοικούντες θα βρίσκονταν σε θέση να ακούσουν τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις του νέου τεχνικού.

Το πλάνο

Ο προπονητής της ομάδας θα πρέπει να καταγραφεί ότι είχε ήδη κάνει μία πρώτη συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, χθες υπήρξε η συνέχεια. Η πιο ουσιαστική κουβέντα μεταξύ των δυο πλευρών. Έτσι, κι έγινε. Διοίκηση και προπονητής τα... είπαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και ο Γιώργος Στράντζαλης ανέλυσε το πλάνο του στους ανθρώπους της ομάδας. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά όσον αφορά το ρόστερ μέχρι και την προσεχή Τρίτη, οπότε όλοι πλέον από την πλευρά των παικτών θα γνωρίζουν τι θα γίνει. Ο Στράντζαλης είδε την ομάδα σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια, ήταν ένα μήνα περίπου στον πάγκο της «κυανόλευκης» ομάδας, επομένως έχει άποψη και έχει αποκτήσει μία πλήρη εικόνα για το έμψυχο υλικό.

Συγκεκριμένες προτάσεις

Άλλωστε, ενημέρωσε ήδη τη διοίκηση και για τους παίκτες που θέλει να φέρει, έχοντας κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, με προτεραιότητα την απόκτηση δυο ακραίων αμυντικών, ενός επιθετικού, ενός τερματοφύλακα κι ενός αμυντικού μέσου με προϋποθέσεις. Προτεραιότητα αποτελεί, όπως μεταφέρθηκε στο χθεσινό φύλλο, η απόκτηση ενός περιφερειακού φορ. Ταυτόχρονα, μέσα από τα φιλικά θέλησε να προχωρήσει περαιτέρω και κυρίως να διαπιστώσει την ικανότητα των νέων παικτών του Ημίθεου και για να είναι πιο ολοκληρωμένη η γνώμη του, για την οποία ενημέρωσε λεπτομερώς τους ανθρώπους της ομάδας σε μία διεξοδική κουβέντα. Δεν θα είναι μεγάλος ο αριθμός, όπως άλλωστε έχουμε ήδη μεταφέρει. Δυο ή τρεις θα είναι αυτοί... Την ίδια στιγμή, διοίκηση και προπονητής θα αποφασίσουν επίσης και για τον αντικαταστάτη του Βασιλειάδη στη θέση του προπονητή των τερματοφυλάκων. Ο Παύλος Μποΐκογλου είναι ένας από τους προτεινόμενους.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: