Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Άσχημα μαντάτα για Λέτο!!

Μόνο θετική δεν ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση του τραυματισμού του Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.
Ο Αργεντίνος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Μπολόνια, όπου παρακολουθείται από ειδικούς προκειμένου να φανεί ακριβώς ο λόγος που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος.
Μάλιστα, την Παρασκευή (8/6) ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Κυριάκο Τσάπραλη και Τζιάνι Νάνι, όπου ενημερώθηκε για την πορεία του τραυματισμού του Σεμπάστιαν Λέτο αλλά και την εισήγησή τους.
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντίνος θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ζημιά στον αριστεροπόδαρο μέσο.
Για τον λόγο αυτό, ο Παναγιώτης Κουλουμέντας αναμένεται να ταξιδέψει για την Μπολόνια τη Δευτέρα (11/6) ούτως ώστε να εξετάσει κι αυτός από την πλευρά του τον «Σέμπα» αλλά και να έχει επαφή με τους γιατρούς του Λατίνου ποδοσφαιριστή.
Πάντως, από την πλευρά του, ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν θέλει ούτε για αστείο να ακούει για επέμβαση, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες για… νυστέρι να είναι μοιρασμένες τη δεδομένη στιγμή.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: