Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Καμπάιγ: «Φαβορί η Αγγλία»

Καμπάιγ: «Φαβορί η Αγγλία»
Έτοιμος για μια μεγάλη «μάχη» στο παιχνίδι με την Αγγλία είναι ο Γιοάν Καμπάιγ. Ο μέσος της εθνικής Γαλλίας ανυπομονεί για το μεγάλο ματς στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου στο Euro και έχρισε φαβορί τους Άγγλους για την πρωτιά, παρά τις απουσίες που έχουν.

«Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για τον πρώτο αγώνα και υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Είμαστε έτοιμοι για μεγάλη μάχη, με έναν σπουδαίο αντίπαλο. Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας έχουν απουσίες δε σημαίνει κάτι αυτό. Εξακολουθούν να είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και εμείς το αουτσάιντερ», τόνισε ο 26χρονος άσος της Νιούκαστλ και συνέχισε:

«Η απουσία του Ρούνεϊ είναι πολύ σημαντική, αλλά έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση. Ο Γουέλμπεκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Από την άλλη μεριά στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται ο Τζέραρντ που είναι η «ψυχή» της ομάδας, αν και δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του φέτος, θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Ελπίζω μόνο να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην άμυνα στα φιλικά που δώσαμε».

Ο Καμπάιγ αγωνίζεται στην αγγλική Premier League με τα χρώματα της Νιούκαστλ και γνωρίζει αρκετά καλά τους προσεχείς αντιπάλους του. Σε 38 παιχνίδια με τις «καρακάξες» σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: