Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Στα υπ' όψιν ο Κωνσταντόπουλος!!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν κάνοντας τις πρώτες επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μ» ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος βρίσκεται στη λίστα του «Δικεφάλου», καθώς εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος όταν κέρδισε δηλαδή μι θέση στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Tη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή κουβέντα από την πλευρά του ΠΑΟΚ για απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα της «Ένωσης», δεδομένου πως δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους κίτρινους της Αθήνας. Όμως, όπως και σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης έτσι και στον 'Dimi', οφείλεται ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό από το συνολικό που έπρεπε να είχε λάβει βάσει του συμβολαίου του, με πολύ πιθανό να μοιάζει το ενδεχόμενο για μαζικές προσφυγές κατά της ΑΕΚ.

Εφόσον λοιπόν συμβεί αυτό και παράλληλα έρθει συμφέρουσα πρόταση για παραχώρηση του Κρέσιτς, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί προς τον έμπειρο τερματοφύλακα, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά στη φετινή Σούπερ Λίγκα παρά τον τραυματισμό του.

Επιπλέον, το κασέ του είναι βατό για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ που σχεδιάζει η νέα 'τριανδρία' του συλλόγου, ενώ τον δικό του ρόλο ενδέχεται να παίξει και το ότι ο Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα κάτω από τα δοκάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Αμπελόκηπων


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: