Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Στην κορυφή της Clausura η Άρσεναλ!!

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άρσεναλ Σαραντί και κέρδισε την Αρχεντίνος Τζούνιορς με 3-1 στο εναρκτήριο ματς της 17ης αγωνιστικής της Clausura.
Μάλιστα έφτασε στους 32 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Μπόκα Τζούνιορς στην πρώτη θέση της κατάταξης έχοντας έναν αγώνα παραπάνω. Παράλληλα η Άρσεναλ και η Αρχεντίνος έχουν διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού, με βάση την τριετή κατάταξη.
Το ίδιο το ματς ξεκίνησε με γκολ του Γκουιλέρμο Μπουρντίσο στο τρίτο λεπτό. Ακολούθησε αυτογκόλ του Χουάν Αλμπέρτο Σάμπια στο εικοστό λεπτό, το οποίο διαμόρφωσε το 2-0.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας σε 2-1 στο 59ο λεπτό με τον Χουάν Χοσέ Μοράλες. Ωστόσο ακολούθησε αποβολή του Ματίας Λάμπα με δεύτερη κίτρινη, μόλις τρία λεπτά μετά τη μείωση του σκορ.
Εν τέλει, στο 77ο λεπτό ο Λουτσιάνο Λεγκουιζαμόν έφερε το σκορ στο 3-1 ευστοχώντας σε πέναλτι. Έτσι η Άρσεναλ παρέμεινε σε… τροχιά του πρώτου τίτλου της ιστορίας της.
Άρσεναλ Σαραντί: Καμπεστρίνι, Πέρεζ, Λόπεζ, Μπουρντίσο, Νέρβο, Ορτίζ, Αγκουίρε (76’ Γκονζάλεζ), Καρμπονέρο, Μαρκόνε, Λεγκουιζαμόν (79’ Κάφα), Μπενεντέτο (61΄Κόρντομπα).
Αρχεντίνος Τζούνιορς: Φερνάντεζ, Μπαρζόλα (65’ Μπεράρδο), Τορέν, Σαμπία, Πρόσπερι, Ομπερμάν (75’ Ραμίρεζ), Ροντρίγκεζ (46’ Μπορνταγκαράι), Λάμπα, Ναγκουέλ, Μοράλες.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: