Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

''Eθνι-Κάρα, Ελλάδαρα είσαι Λεβεντόφσκι!'' (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στα κορυφαία αθλητικά sites μετά την παλικαρίσια ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Πολωνία, στην πρεμιέρα του Εuro. Παράλληλα επικρατεί και ένα παράπονο καθώς αν ο Καραγκούνης δεν έχανε το πέναλτι ίσως η “γαλανόλευκη” να ξεκινούσε με νίκη τη διοργάνωση.
''Eθνι-Κάρα, Ελλάδαρα είσαι Λεβεντόφσκι!'' (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα πιο δημοφιλή ελληνικά sites:
Gazzetta.gr
Αυτή είναι η Ελλάδα! (vids & pics)
Η Ελλάδα που αντιστέκεται και... νικά! Κι ας μην... κερδίζει «τρίποντο» εξαιτίας ενός διαιτητή, ενός κακού πέναλτι και ενός αμφισβητούμενου ακυρωμένου γκολ.
Sport24.gr
Αχ ρε Εθνι-Κάρα
Η Ελλάδα ήταν πολύ σκληρή για να ηττηθεί από την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro. Η διπρόσωπη Εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την συνδιοργανώτρια παίζοντας με 10 παίκτες και εκτός από το γκολ του Σαλπιγγίδη έχασε και πέναλτι με τον Καραγκούνη
Contra.gr
Λεβεντόβσκι!
Οι Ελληνες διεθνείς έφεραν τούμπα όλα τα στραβά του πρώτου ημιχρόνου, αποκατέστησαν στο δεύτερο το σκορ και την αριθμητική ισορροπία και έφτασαν ένα... πέναλτι πριν από την απόλυτη ανατροπή απέναντι στην Πολωνία (1-1).
Sport-fm.gr
Δεν «μασάνε» ρε οι Έλληνες!
Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το «καλημέρα». Έχασε το βασικό αμυντικό δίδυμο από τραυματισμό (Αβραάμ Παπαδόπουλος) και τραβηγμένη αποβολή (Παπασταθόπουλος) πριν καν φύγει το ημίχρονο. Κι όμως οι Έλληνες αποδεικνύοντας πως δεν μασάνε από άγχη, έδρες και σφυρίγματα έφτασαν μια ανάσα από το έπος. Τιμητικό για τους αντιπάλους μας το 1-1 (17’ Λεβαντόφσκι - 50’ Σαλπιγγίδης), αφού η ομάδα του Σάντος θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη αν στο 70’ δεν αστοχούσε σε πέναλτι ο Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: