Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Tζαγκό(λ)εβ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι και με το ρεσιτάλ του Τζαγκόεβ, η Ρωσία διέλυσε με 4-1 την Τσεχία και έστειλε ηχυρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας του Euro.
Tζαγκό(λ)εβ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ελλάδα νωρίτερα πήρε ένα βαθμό από τους Πολωνούς, αν και η Εθνική μας άξιζε τη νίκη, και τα βλέμματα στράφηκαν στο δεύτερο ματς της ημέρας από τον πρώτο όμιλο μεταξύ Ρωσίας και Τσεχίας, οι οποίες είναι δυο επόμενοι αντίπαλοί μας.
Οι Ρώσοι από την αρχή είχαν καταιγιστικό ρυθμό και ήταν επιβλητικοί στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 15΄άνοιξε το σκορ με τον Τζαγκόεβ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, η οποία του στρώθηκε ύστερα από την κεφαλιά του Κερζάκοφ στο δοκάρι.
Ο ρυθμός των Ρώσων συνεχίστηκε και 9λεπτά μετά το 1-0, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σιρόκοφ να χρίζεται σκόρερ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και ενέργεια του Αρσάβιν. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η εικόνα του ματς έδειχνε πως η Ρωσία δεν μπορούσε να μην πάρει τη νίκη.
Ωστόσο στην επανάληψη και στο 52΄ οι Τσέχοι μπήκαν από το πουθενά στο ματς, όταν και ο Πίλαρ πέρασε τον Μαλαφέβ για να μειώσει σε 2-1. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την Τσεχία, καθώς ο Κερζάκοφ έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη και ήταν θέμα χρόνου η Ρωσία να βάλει και τρίτο γκολ.
Τελικά αυτό το κατάφερε ο Τζαγκόεβ στο 79΄ με δυνατό σουτ και τον Τσεχ να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παβλιουτσένκο με τρομερό σουτ γράφοντας το τελικό 4-1.














πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: