Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα «έχωσε» στην διαιτησία ο Σάντος!!

Τα «έχωσε» στην διαιτησία ο Σάντος

Λίγο πριν επιβιβαστεί ο Φερνάντο Σάντος στο πούλμαν της Εθνικής για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, άφησε αιχμές για την διαιτησία του Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο στο ματς της Ελλάδας με την Πολωνία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως είχε τον χρόνο να δει ξανά τις επίμαχες φάσεις του αγώνα και χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Παπασταθόπουλου.

Ο Φερνάντο Σάντος αν και παραδέχτηκε πως η Εθνική δεν έπαιξε καλά στα πρώτα 25 λεπτά τόνισε πως μετά οι Έλληνες διεθνείς ισορρόπησαν το ματς. Όσον αφορά στην αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Πορτογάλος είπε πως καμία κάρτα δεν ήταν σωστή αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως φάουλ. Τέλος, επισήμανε πως η φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πέρκις ήταν καθαρό πέναλτι.

Βέβαια, φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πάλεψαν για να «γυρίσουν» το ματς.

Διαβάστε όσα είπε στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας ο Φερνάντο Σάντος:

«Θεωρώ πως καμία κάρτα του Παπασταθόπουλου δεν υπήρχε. Πολύ απλά δεν υπήρχαν φάουλ στις φάσεις. Επίσης θεωρώ πως υπάρχει πέναλτι στην φάση του Πέρκις όταν και χτυπά η μπάλα στο χέρι του. Δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα 25 λεπτά. Μετά ισορροπήσαμε το ματς. Είχαμε ατυχίες όπως με τον τραυματισμό του Αβραάμ και την αποβολή του Παπασταθόπουλου. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να παλέψουμε στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν πιο αποφασισμένοι, παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό. Μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: