Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του Λούσιο!!

Αβέβαιο το μέλλον του Λούσιο
Μπορεί να έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Ίντερ, ωστόσο, όπως δήλωσε και ο ίδιος η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη της καριέρας του. Ο λόγος για τον Λούσιο, ο οποίος πιστεύει ότι η παραμονή του ή όχι στο Μιλάνο, δεν είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση. Για τον Βραζιλιάνο αμυντικό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, η Φλαμένγκο και η Φενέρμπαχτσε, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Έχω συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το 2014. Είχα μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Αυτή είναι μία κατάσταση που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο και πολύ περισσότερο εμένα. Η παραμονή μου στην ομάδα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα, αλλά κυρίως από την επιθυμία της Ίντερ να με κρατήσει στο Μιλάνο. Το μέλλον μου είναι στα χέρια του Θεού, όπως, άλλωστε ήταν πάντα σε όλη μου την καριέρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λούσιο.

Δεν είναι, όμως, μόνο η παραμονή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, που είναι αμφίβολη. Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο συμπατριώτης, Ζούλιο Σέζαρ, για τον οποίο στην Ίντερ περιμένουν να έρθει πρόταση για να τον παραχωρήσουν. Μάλιστα οι «νερατζούρι» έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας για τη θέση του τερματοφύλακα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: