Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ανοιχτή η «πόρτα» της Λίβερπουλ για Νταλγκλίς!!

Ανοιχτή η «πόρτα» της Λίβερπουλ για Νταλγκλίς
Να …αγκαλιάσει το παρελθόν και να μη γυρίσει την πλάτη του στον Κένι Νταλγκλίς θέλει ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα για μία ενδεχόμενη επίσκεψη του προκατόχου του στο «Anfield». Τι είπε ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον Σκωτσέζο προπονητή.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει στρωθεί στη δουλειά και προσπαθεί να καταστρώσει τα σχέδιά του για τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, χωρίς ωστόσο να παραλείπει να συνδέσει τον εαυτό του με το παρελθόν.

«Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Κένι Νταλγκλίς και η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Είναι το σπίτι του εδώ και όπως είπε και ο πρόεδρος της ομάδας είναι η καρδιά και η ψυχή αυτού του συλλόγου», δήλωσε ο Ρότζερς για να μιλήσει και για την παρουσία του Νταλγκλίς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους:

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κόσμος σε κρίνει ως προπονητή, όπου και εκεί ήταν επιτυχημένος. Ελπίζω ότι θα καταφέρω και εγώ».

Ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας, χαρακτηρίζοντας τους φιλάθλους των «reds» ως τους «καλύτερους στον κόσμο», ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει τι ισχύει με τους οπαδούς όλων των ομάδων: «Υπάρχουν τρία είδη φιλάθλων. Αυτοί που ότι και να γίνει, όποιος και να είναι ο προπονητής, αγαπούν το σύλλογο και θα αγαπήσουν όποιον κάθεται στον πάγκο, γιατί η Λίβερπουλ είναι η ζωή τους και το πάθος τους. Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή όπου ο κόσμος θα δεχθεί τον προπονητή, αλλά για να κερδίσεις τον πραγματικό σεβασμό θα πρέπει να είσαι επιτυχημένος. Αυτό μου φαίνεται μια χαρά. Υπάρχει και τρίτο είδος, αυτοί που ότι και να γίνει δεν μπορείς να τους αλλάξεις. Ακόμη και εάν νικάς 4-0 θα θέλουν 5, εάν πάρεις το πρωτάθλημα θα θέλουν να έχεις πάρει και τα άλλα κύπελλα. Ποτέ δεν πρόκειται να με απασχολήσει αυτή η μερίδα του κόσμου, γιατί δεν αλλάζουν ποτέ».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: