Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Άνοιγμα σε Νάπολι ο Ζαπάτα!!

Άνοιγμα σε Νάπολι ο Ζαπάτα
Την προτίμηση του Κριστιάν Ζαπάτα στη Νάπολι ως επόμενο προορισμό της καριέρας του, εξέφρασε ο Μάσιμο Ιταλιάνι. Όπως αποκάλυψε σε ιταλικά Μέσα ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού, ο πελάτης του δεν θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Βιγιαρεάλ, η οποία υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Πρόθεση του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε μία ομάδα σαν τη Νάπολι.

«Η Νάπολι είναι μία εξαιρετική ομάδα με φιλάθλους, οι οποίοι την αγαπούν πάρα πολύ και την βοηθούν σε κάθε αγώνα της. Έχει μία σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια, με πολύ καλές σεζόν, ιδιαίτερα η φετινή, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι ένας σύλλογος στον οποίο θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί ο Ζαπάτα. Το σίγουρο είναι ότι θα αποχωρήσει από την Βιγιαρεάλ και επιθυμεί την επιστροφή του στην Ιταλία», δήλωσε ο Μάσιμο Ιταλιάνο για τον πελάτη του.

Επιπλέον, ο μάνατζερ του 26χρονου Κολομβιανού, πιστεύει ότι για την απόκτησή του θα ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες, τόσο από την Ιταλία, όσο και από άλλα πρωταθλήματα, καθώς είναι ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: