Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Ευαίσθητος, αλλά επιχειρηματίας ο Σαββίδης»

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Παναγιώτης Δαϊκούδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο Πρόχωμα, αλλά και στις βλέψεις που έχει ο επιχειρηματίας για τον ΠΑΟΚ.

«Ήμασταν για αρκετή ώρα με τον κύριο Σαββίδη και μιλήσαμε και προβλήματα της περιοχής και για τα προβλήματα των ανθρώπων από τον Πόντο, είπε αρχικά.

«Η εκκλησία που έκτισε δείχνει την ευαισθησία αυτού του ανθρώπου» και συνέχισε αναφερόμενος στις εκδηλώσεις του κόσμου για το πρόσωπο του Σαββίδη: «Θεωρώ ότι αυτές οι κινήσεις έχουν να κάνουν με την παλιά νοοτροπία και το πώς αντιμετωπίζουν τον ευεργετούντα και καταδεικνύεται ο σεβασμός των ανθρώπων προς το πρόσωπό του».

Στη συνέχεια μίλησε για το ανθρώπινο πρόσωπο του Ρώσου υποψήφιου επενδυτή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο άνθρωπος προσφέρθηκε να αγοράσει ένα οικόπεδο για να θαφθούν άνθρωποι το οποίο έκανε δωρεά στον δήμο μας.
Φαντάζομαι πως γνωρίζει καλά όλους τους ανθρώπους στην περιοχή και τους βοηθά οικονομικά. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τι επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης όσον αφορά την εμπλοκή του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: «Στην Ελλάδα βλέπεται ότι δεν καταλαβαίνουμε τι είναι το επιχειρείν και αυτή η νοοτροπία μας έφερε ως εδώ. Ένας άνθρωπος μπορεί να βάλει κάποια χρήματα αλλά θέλει να πάρει κάποια πράγματα. Αυτά που θα δώσει θέλει να πιάσουν τόπο. Μπορεί να είναι ευαίσθητος ως άνθρωπος αλλά δεν παύει να είναι επιχειρηματίας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: