Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πίνουν νερό στο όνομά του!!

Πίνουν νερό στο όνομά του!
Τα καλύτερα λόγια για τον Αντρές Ινιέστα έχουν να πουν οι συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους παγκοσμίως, κάτι που το αναγνωρίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη και οι περισσότεροι «φούριας ρόχας».

«Είναι πολύ εύκολο να αγωνίζεσαι μαζί με τον Ινιέστα. Έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που είναι δύσκολα να μοιάζουν εύκολα», τόνισε ο Νταβίντ Σίλβα, ενώ ο Χουάν Μάτα συμπλήρωσε: «Βλέπει τον κενό χώρο όταν κανείς άλλος δεν μπορεί να τον αντιληφθεί. Ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πασάρει. Το μυαλό του δουλεύει σε παρά πολύ υψηλές ταχύτητες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ευχαριστιέσαι να αγωνίζεσαι μαζί του».

Ωστόσο, τα καλά λόγια για τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Ισπανίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν σταματούν εδώ.

«Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Μπορεί να ντριμπλάρει, να δώσει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Όταν φτάνει στην περιοχή σταματάει, κοιτάει και δίνει την μπάλα στον παίκτη που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρει», υποστήριξε ο επιθετικός της Σεβίλλης, Άλβαρο Νεγρέδο, ενώ την ίδια άποψη είχε και ο συμπαίκτης του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, Χεσούς Νάβας: «Με τον Αντρές είναι εγγυημένο πως το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: