Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Βράζει» ο Ηρακλής

Η ευκολία με την οποία η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα «χαρίζονται» στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, δημιουργεί εκρήξεις στον «Γηραιό».
Η μεροληπτική στάση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας υπέρ των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν και οι ποινές-χάδια που επιβάλλονται σε αυτές, την ώρα που πέρυσι ο Ηρακλής για αντίστοιχο λόγο καταδικάστηκε σε «αφανισμό», έχει δημιουργήσει τεράστιο θυμό στους «κυανόλευκους».

Αυτό που όμως τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται μέχρι (και) σήμερα η ομάδα τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ομολόγησε πως αυτό που συνέβη πέρυσι με τον Ηρακλή «ήταν αδικία».

Εν συνεχεία ο επικεφαλής του τμήματος αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας έριξε όλες τις ευθύνες στη Σούπερ Λίγκα, υποστηρίζοντας ότι «εμείς σαν ΕΠΟ δεν ήμασταν σύμφωνοι με τους υποβιβασμούς και γι' αυτό ζητήσαμε επανειλημμένως από τη Λίγκα να αλλάξει τις ποινές». Στο Ηρακλή δέχονται την ευθύνη της Σούπερ Λίγκας.

 Δεν δέχονται, όμως, το ότι πέρυσι η επιτροπή της οποίας προΐσταται ο Γιώργος Δημητρίου, πέρασε όλες τις υπόλοιπες προβληματικές ομάδες από το παράθυρο εκτός από τον Ηρακλή. Και οι υπόλοιπες προβληματικές ομάδες που έλαβαν παράτυπα πέρυσι άδεια είναι αυτές που δεν την πήραν φέτος.

Μαζί με αυτές και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στους οποίους χορηγήθηκε και φέτος άδεια, για  τους οποίους σύμφωνα με τους «κυανόλευκους» υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία που αποκαλύπτουν «μια ακόμη σκανδαλώδη απόφαση και εκθέτουν την ΕΠΟ». Ακόμα και οι (θεωρητικά) φίλα προσκείμενοι στον Ηρακλή, όμως, προβαίνουν σε τοποθετήσεις που οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι τους προσβάλλουν.

Εσχάτως ο σύμβουλος της ΕΠΟ και πιθανός υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, προέβη για τα περσινά στην εξής δήλωση: «Ο Ηρακλής ήταν ο άτυχος της παρέας. Δεν μου αρέσει όμως να κάνω λαϊκισμό. Δεν αξίζει τον κόπο να μιλάμε για το παρελθόν».

Ο χαρακτηρισμός του «άτυχου» για μια ομάδα που την οδήγησαν σε αφανισμό και το «δεν αξίζει να μιλάμε για το παρελθόν», για την ομάδα που και να θέλει δεν μπορεί να ξεχάσει, θα εξόργισε οποιονδήποτε άλλο βρισκόταν στη θέση της. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στα όργανα γίνονται συζητήσεις για επαναφορά της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά όχι του Ηρακλή.sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: