Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Παράπονα Ηρακλή...!!

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά του για την μη τήρηση της προφορικής συμφωνίας που υπήρξε με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη προκειμένου ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή να βγει στον... αέρα της εκπομπής, εξέφρασε ο «γηραιός».
Παράπονα Ηρακλή...
Οι «κυανόλευκοι» έχουν παράπονα από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και για την σημερινή ραδιοφωνική αυτή την φορά εκπομπή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Απαντήσεις στη Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ και στον κόσμο του οφείλει να δώσει ο δημοσιογράφος κ.Θωμαίδης για την μη τήρηση των προφορικών συμφωνιών όσον αφορά της τηλεφωνικής παρέμβασης του αντιπροέδρου κ.Ασφαλτίδη, στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο κ.Σοφοκλής Πιλάβιος και την ευκαιρία να του θέσουμε ερωτήματα για τις παράνομες αποφάσεις των οργάνων της ομοσπονδίας κατά του ΗΡΑΚΛΗ.
Το Δ.Σ έκανε όλες εκείνες τις απαραίτητες τηλεφωνικές επικοινωνίες ώστε να εξασφαλίσει τη δέσμευση του δημοσιογράφου αλλά δυστυχώς ο κ.Θωμαιδης παρά τις αρχικές θετικές διαβεβαιώσεις αυτό δεν έγινε χωρίς καμία επεξήγηση για την αρνητική στάση του. Άρα όσοι πιστεύουν ή έχουν ακούσει ή τους έχει ενημερώσει ο τάδε και ο δείνα για καθυστερημένη αντίδραση ή αδρανοποίηση από τη Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ οφείλουμε να τους πούμε πως τα αντανακλαστικά μας είναι σε εγρήγορση.
Όσο βέβαια για την σημερινή αναφορά του δημοσιογράφου κ.Θωμαίδη στην ραδιοφωνική εκπομπή του για το ποιον ΗΡΑΚΛΗ θα πρέπει να αποκαταστήσουν, στην ανακατάταξη ή αναδιάρθρωση ή όπως αλλιώς θέλουν να την χαρακτηρίσουν να τον ενημερώσουμε πως ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ΕΝΑΣ.
Τους κυρίους που βάλανε τις υπογραφές τους καταδικάζοντας ομάδα 104 χρόνων θα πρέπει να κατακρίνετε και όχι να αφήνετε υπονοούμενα στον αέρα της πόλης μας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: