Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Δώνης θα αποφασίσει για Ανάκογλου

Τις καλές σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πρόσφατα ο Πέτρος Θεοδωρίδης, προτείνοντας τον Δημήτρη Ανάκογλου στον Ζήση Βρύζα. Πώς θα γίνει, όμως, η μεταγραφή;
Ο Δώνης θα αποφασίσει για Ανάκογλου
Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει από καιρό ότι φέτος δεν θα γίνουν μεγάλα ανοίγματα στις μεταγραφές. Σεμνά και ταπεινά θα κινηθεί ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό παζάρι. Όμως, με τον Πανσερραϊκό έχει καλές σχέσεις από πέρυσι (με τη μεταγραφή του Γεωργιάδη) κι ο Πέτρος Θεοδωρίδης σκέφτηκε, τώρα που η ομάδα των Σερρών δεν κατάφερε ούτε να μπει στα πλέι-οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, να "σπρώξει" προς τον ΠΑΟΚ και τον Ανάκογλου.
Καλός παίκτης ο 21χρονος μέσος, ο οποίος πέρυσι μάλιστα απασχόλησε αρκετές μεγάλες ομάδες, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του σε κάποια από αυτές. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν καλή γι΄ αυτόν, ενώ του χρόνου λήγει και το συμβόλαιό του με τον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα η τιμή του στο φτωχό ελληνικό, ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, να πέσει αισθητά.
Όλα αυτά συνηγορούν σε μια φτηνή μεταγραφή ...προοπτικής. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προωθήσουν παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου, όπως ο Παναγιωτούδης που εμφανίστηκε στα τελευταία ματς της σεζόν (και σκόραρε κιόλας), με αποτέλεσμα να μην ...τρελαίνονται κιόλας να υπογράψουν τον Ανάκογλου.
Έτσι, το μπαλάκι θα πέσει στα χέρια του Δώνη. Προπονητής που ασχολείται με τους νέους παίκτες, που τους παρακολουθεί συστηματικά και που ξέρει τα στοιχεία τους είναι ο Δώνης, γι΄ αυτό και την απόφαση θα την πάρει εκείνος. Αν κρίνει ότι του κάνει ο Ανάκογλου κι ότι έχει τις ικανότητες να βελτιωθεί, να σταθεί και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, τότε θα αποκτηθεί. Αλλιώς, ο Θεοδωρίδης θα αναγκαστεί να ψάξει αλλού...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: