Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Θέλω να μείνω στον Άρη»

Την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Άρη, επισήμανε με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΤ-3 «Κόσμος των Σπορ», ο Γιώργος Μπόγρης. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 23χρονος σέντερ το θέμα δεν πρόκειται να έχει ξεκαθαρίσει πριν από τον Ιούλιο, καθώς εκκρεμεί μία συνάντηση των ανθρώπων της ΚΑΕ Άρης, με τον εκπρόσωπο του για τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά είμαι ευχαριστημένος γιατί υπήρξε ο κίνδυνος να μην παίξω καθόλου. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά για την ομάδα και δεν με απασχολεί τόσο τι έγινε σε ατομικό επίπεδο. Η σεζόν ολοκληρώθηκε, ο Άρης γύρισε σελίδα και μακάρι να είναι όλα καλύτερα τη νέα σεζόν», τόνισε αρχικά.

Σχολιάζοντας το αν επιθυμεί να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Άρη, είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει, είναι πολύ νωρίς. Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Άρης και ο στόχος θα είναι να τα πάει καλύτερα την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία πρέπει να λυθούν για να προχωρήσουμε. Δύσκολα πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις πριν τον Ιούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: