Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Όλα βαίνουν καλώς στην Ιρλανδία..!!

Όλα βαίνουν καλώς στην Ιρλανδία..
Ενθουσιασμένος με το αρμονικό κλίμα που επικρατεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας είναι ο Ρόμπι Κιν. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς αυτή προετοιμάζεται ενόψει του Euro 2012.

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί κι επικοινωνεί η ομάδα είναι εκπληκτικός. Πάντα στο στρατόπεδο της Ιρλανδίας υπήρχε ομαδικό πνεύμα, αλλά κάποιο λόγο τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Είναι διαφορετική η αίσθηση», είπε.

Ο αρχηγός των Ιρλανδών αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατούσε στην εθνική το 2002, πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν και αποχώρησε ο Ρόι Κιν λόγω προστριβών με τον προπονητή: «Προφανώς 10 χρόνια πριν υπήρχε κάποια γκρίνια λόγω της έντασης, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Είναι σύνηθες να υπάρχουν εντάσεις πριν από μεγάλες διοργανώσεις, ειδικά όταν η ομάδα είναι καιρό μαζί», πρόσθεσε ο 31χρονος επιθετικός.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε και για τους τραυματισμούς ορισμένων διεθνών, λέγοντας ότι: «Το ξέρω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σου προσπαθείς για το καλύτερο. Εάν πρέπει να κάνεις μία κίνηση για να κερδίσεις μία διεκδίκηση, θα την κάνεις. Ασφαλώς και το τελευταίο που θέλεις κανείς είναι να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Το να χάνεις μία μεγάλη διοργάνωση μετά από μία δουλειά που έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ άσχημο για κάθε παίκτη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: