Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Διαψεύδει ο Τζόρβας τα περί επιστροφής!!

Διαψεύδει ο Τζόρβας τα περί επιστροφής
Κατηγορηματικά διέψευσε η πλευρά του Αλέξανδρου Τζόρβα τα σενάρια από ιστοσελίδα του Παλέρμο που ανέφεραν ότι ο διεθνής γκολκίπερ αποχωρεί από την ιταλική ομάδα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του 29χρονου άσου, Αντώνης Αποστολόπουλος, μιλώντας στο www.sport-fm.gr κατέστησε σαφές πως ο πελάτης του δεν σκέφτεται τον επαναπατρισμό και είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

«Ο Αλέξανδρος δεν σκέφτεται να επιστρέψει, ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Ποτέ δεν έχουμε μιλήσει με κάποιον από την Ελλάδα για αυτή την προοπτική», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Προτεραιότητά του παραμένει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Πάντως το μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι μόνο στην Εθνική ομάδα και τις υποχρεώσεις της για το Euro 2012 και δεν θέλει να απασχολείται με οτιδήποτε άλλο».

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Παλέρμο, με την οποία φέτος είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: