Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Έτσι θα προχωρήσουμε…»

Σε αναζήτηση εξεύρεσης λύσεων για την ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε καθημερινή βάση ο πρωτεργάτης στη νέα τάξη πραγμάτων, Αντώνης Ζαμπέτας. Οι προετοιμασίες και οι επαφές του με πρόσωπα που μπορούν να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση που θα προκύψει είναι καθημερινό φαινόμενο και αποδεικνύει ότι τα… μανίκια σηκώθηκαν, όχι στα λόγια αλλά στην κυριολεξία.

Η ατζέντα του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ είναι γεμάτη με θέματα που χρίζουν άμεσης λύσης, με τον μεγαλύτερο αντίπαλο ωστόσο να είναι ο χρόνος. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος και δεν χρειάζεται να χαθεί κι? άλλος άδικα. Οι επαφές με επιφανή στελέχη της οικογενείας του Άρη επιβεβαιώνουν το γεγονός πως χρειάζεται άμεσα σύσταση διοικητικού συμβουλίου που θα «τρέξει» τις εξελίξεις. Μέχρι και σήμερα έχει γίνει κρούση σε κάποιους ανθρώπους που δείχνουν ικανοί και με πείρα στις πλάτες τους να βοηθήσουν, ωστόσο τίποτε ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο.

Από τις επαφές που έχουν προηγηθεί, ο Αντώνης Ζαμπέτας έχει «κλείσει» οικονομικό και εμπορικό διευθυντή και πλέον στην ατζέντα μπαίνει το θέμα νομικού και τεχνικού διευθυντή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, έχει ήδη αποσπάσει και την θετική συγκατάβαση ενός επιχειρηματία Αρειανού, με τον ταιριάζουν τα χνώτα τους και έχουν καταγράψει κοινή πορεία στα κοινά του Άρη. Το όνομά του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και εφόσον ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών. Επιπλέον, Ο Γιάννης Ιωαννίδης μπορεί να μην είναι σε θέση να μπει μπροστά, αυτή τη στιγμή, όπως μεταξύ άλλων του ζήτησαν μέλη του Super 3, αλλά ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει με τις γνωριμίες του, πράγμα σημαντική αφού ο «ξανθός» τυγχάνει της μεγάλης αποδοχής και εκτίμησης.


Αυτό το οποίο ξεκαθάρισε ο Αντώνης Ζαμπέτας, όμως είναι πως: «Γίνονται κάποιες επιλογές από μένα. Δεν σημαίνει όμως ότι αναγκαστικά αυτές οι επιλογές θα στελεχώσουν και την ΠΑΕ. Δεν θα αποφασίσω εγώ, απλά είναι πρότασή μου, την οποία θα καταθέσω. Εφόσον περάσει τότε καλώς, ειδάλλως θα περιμένουμε ακούσουμε τις προτάσεις των υπολοίπων».


«Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, δηλώνω παρών με πράξεις»


Πέρα από την σύσταση διοικητικού συμβουλίου, με πρωτεργάτη της νέας τάξης πραγμάτων τον Αντώνη Ζαμπέτα, προτεραιότητα είναι η ανάγκη για ρευστότητα. Όπως έχει γράψει το «Μ» η ΠΑΕ βρίσκεται σε άμεση ανάγκη ρευστού για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, οι οποίες αγγίζουν τα 2 εκ. ευρώ μέχρι τέλος του μήνα για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις άμεσα απαιτητές υποχρεώσεις της, να μην απολέσει σημαντικές ρυθμίσεις οφειλών (Εφορία και ΙΚΑ) και να διατηρήσει έναν κορμό παικτών από τους υπάρχοντες προκειμένου σ' αυτόν να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν. «Οι προτεραιότητές μας αυτή τη στιγμή είναι τρεις. Η σύσταση συμβουλίου, η άμεση αντιμετώπιση των οφειλών της ΠΑΕ και ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Το πολύ μέχρι τις 5 Ιουλίου πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τα βασικά γι? αυτό και γίνεται μία μίνι προετοιμασία όλων των ενεργειών ώστε όταν συσταθεί η διοίκηση να είναι όλα έτοιμα», συμπλήρωσε ο κ. Ζαμπέτας, ο οποίος έκανε και την αυτοκριτική του δηλώνοντας παράλληλα ότι θα είναι «παρών» για τον Άρη, με πράξεις όχι λόγια, ακόμη κι αν ο κόσμος αποφασίσει ότι… δεν μπορεί. «Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου. Χρειαζόμαστε την στήριξή του. Εγώ θα βοηθήσω ακόμη κι αν ο κόσμος αποφασίσει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω επειδή ήμουνα μαζί με την προηγούμενη διοίκηση. Είμαι ειλικρινά στην διάθεση της ομάδας. Δηλώνω παρών με πράξεις όχι με λόγια. Εγώ προσωπικά αναλαμβάνω αυτές που μου αναλογούν. Η δική μου συγγνώμη προς τον κόσμο του Άρη θα έρθει μέσα από την δουλειά».

Σε ερώτηση για τα διαρκείας και σε τι στάδιο βρίσκεται η συγκεκριμένη διαδικασία, απάντησε: «Είναι έτοιμο το πλάνο, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι πριν την ώρα του». Το «Μ» ωστόσο σας είχε ενημερώσει στο φύλλο της Κυριακής ότι –εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- οι τιμές που θα ισχύσουν θα είναι βάσει του πλάνου που είχε η Λέσχη παρουσιάσει στην έκτακτη Γενική Συνέλευση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: