Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Σπανός: «Δεν είμαστε κομπάρσοι με Μπάγεβιτς»

Σπανός: «Δεν είμαστε κομπάρσοι με Μπάγεβιτς»
Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν παρουσίασε το πρωί της Τρίτης ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Σπανός κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σύνθημα της εκδήλωσης ήταν το «Η Ευρώπη έχει μόνο αστέρια».

«Τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε σε μία τροχιά ανάπτυξης και προσπαθούμε με διάρκεια και αδιάκοπη δουλειά σε όλες τις βαθμίδες για το καλύτερο. Βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας σε μία κρίση που αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια υγιή ομάδα και να είμαστε σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις.

Η ομάδα θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική, δίχως να στηρίζεται μόνο σε ένα πρόσωπο που θα είναι ο βασικός χρηματοδότης. Με την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δείχνουμε ότι δεν κατεβαίνουμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ως κομπάρσοι, αλλά για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε έναν τίτλο. Οι τιμές στα διαρκείας είναι τόσο χαμηλές που δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την ποσότητα των φετινών αγώνων του Ατρόμητου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: