Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ψηλά ο πήχης από Πελεγκρίνο!!

Ψηλά ο πήχης από Πελεγκρίνο
«Στόχος μου είναι να οδηγήσω την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, ακόμα υψηλότερο από αυτό που βρίσκεται σήμερα». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή της Βαλένθια, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Ο διάδοχος του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βαλένθια είναι ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ο νεαρός κόουτς δήλωσε πως στόχος του είναι να μεταδώσει στην ομάδα όλη την εμπειρία και τις γνώσεις του, με σκοπό να την κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και δυνατή. Τόνισε πως δεν φοβάται τις προκλήσεις και από την αρχή της πορείας του στο χώρο, είχε όνειρο να προπονήσει μια ομάδα όπως είναι οι «νυχτερίδες».

Φροντίζοντας να αναγνωρίσει την πολύ καλή δουλειά που έχει ήδη γίνει τα προηγούμενα χρόνια, έβαλε ακόμα ψηλότερα τον πήχη, δηλώνοντας πως θα κάνει τα πάντα ώστε να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο. Αυτό, όμως, θα μπορέσει να το πετύχει μόνο αν δουλέψουν όλοι μεθοδικά και χωρίς διακοπές, βάζοντας πάνω από όλους και από όλα την αγάπη τους για την ομάδα. «Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Ένα μικρό, αλλά σίγουρο και σταθερό βήμα, που θα μας οδηγήσει ακόμα ψηλότερα», ήταν οι χαρακτηριστικές λέξεις του Πελεγκρίνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: