Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Στους «παρτενοπέι» και του χρόνου ο Καβάνι!!

Στους «παρτενοπέι» και του χρόνου ο Καβάνι
Καθησυχαστικός για τους οπαδούς της Νάπολι εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας από την Ουρουγουάη στο goal.com.

Ο Ουρουγουανός φορ της Νάπολι, Έντινσον Καβάνι βρίσκεται στην πατρίδα του για κάποια τελευταία παιχνίδια με την εθνική του, πριν ξεκινήσει τις διακοπές του. Η φετινή ήταν μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά για εκείνον και την ομάδα του, με την κατάκτηση του Kυπέλλου να είναι το αποκορύφωμα, ενώ ο ίδιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Λογικό είναι το όνομά του να ακούγεται όλο και πιο έντονα ως στόχος κάθε μεγάλης - και πλούσιας - ομάδας που θέλει να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφολογία, όμως, δεν φαίνεται να τον απασχολεί. «Δεν παρακολουθώ αυτά που γράφονται, ούτε τις όποιες φήμες κυκλοφορούν. Αυτό που είναι στο μυαλό μου τώρα είναι η εθνική μου ομάδα και όχι τα δημοσιεύματα. Πάντως, έχω ήδη πάρει την απόφασή μου για την επόμενη χρονιά. Το μέλλον μου είναι στη Νάπολι, όπου περνώ φανταστικά και δεν βλέπω το λόγο να μην συνεχίσω να το κάνω. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι τιφόζι της ομάδας του ιταλικού νότου θα συνεχίσουν να τον αποθεώνουν και δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, όπως φαίνεται να γίνεται με τον παρτενέρ του στην επίθεση, Ιεζεκιήλ Λαβέτσι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: