Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Ως το τέλος της καριέρας μου στη Ρεάλ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του στη Marca. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε πως η ομάδα του θα παρουσιάζεται καλύτερη με το πέρασμα του χρόνου, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως η σεζόν που πραγματοποίησε είναι ικανή να του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει Χρυσή Μπάλα.

Για το να θα σπάσει τα φετινά του ρεκόρ την επόμενη σεζόν: «Θα προσπαθήσω και θα σπάσω τα ρεκόρ μου, θα είμαι ακόμη καλύτερος. Ίσως να μην σκοράρω περισσότερα γκολ, αλλά μπορεί να δώσω περισσότερες ασίστ για παράδειγμα. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσω το ρεκόρ (σ.σ. στα γκολ) μου αλλά θα προσπαθήσω».

Για το πόσο καιρό θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης: «Εάν εξαρτιόταν από εμένα, θα έμενα εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Το εννοώ αυτό, ειλικρινά. Θα έμενα στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα υπέγραφα για 10 χρόνια σήμερα κιόλας. Θέλω να μείνω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα».

Για την παραμονή του Μουρίνιο μέχρι το 2016: «Τέλεια. Μια ομάδα όπως η Ρεάλ πρέπει να έχει ένα κορυφαίο προπονητή. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κέρδιζε τόσους τίτλους χωρίς αυτόν».

Για το αν πλέον η Ρεάλ είναι καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα: «Το θέμα είναι ότι σπάσαμε το σερί της Μπαρτσελόνα. Είμαι σίγουρος ότι από τώρα και όσο θα περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Οι παίκτες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε περισσότερο στην ομάδα».

Για το αν θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα: «Το ζήτημα της Χρυσής Μπάλας είναι σχετικό. Πιστεύω ότι είμαι σε πάρα πολύ καλή θέση για να την κερδίσω ή να είμαι στους υποψήφιους. Είχα μια σεζόν – φαινόμενο. Και εγώ αλλά και άλλοι παίκτες της Ρεάλ θα πρέπει να είμαστε εκεί και να έχουμε πιθανότητες να τη διεκδικήσουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: