Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Στο Πεκίνο το Σούπερ Καπ!!

Γιουβέντους και Νάπολι θα ταξιδέψουν ως το Πεκίνο για το Supercoppa Italiana στις 19 Αυγούστου ενώ το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου αρχίζει το Campionato.
Στο Πεκίνο το Σούπερ Καπ!
Μπιανκονέρι και Παρτενοπέι διαφωνούσαν για το πού θα έπρεπε να διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ καθώς η Γιούβε δεν ήθελε να πάει ως το Πεκίνο μετά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στις ΗΠΑ αλλά τελικά δέχθηκε την πρόταση των Ναπολιτάνων για την πρωτεύουσα της Κίνας. Εκεί, πρωταθλητές και κυπελλούχοι θα αναμετρηθούν στις 19 Αυγούστου για τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν, της οποίας την έναρξη θα κηρύξουν με την αναμέτρηση τους.
Λίγες μέρες μετά, το σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου, θα αρχίσει το πρωτάθλημα 2012-13 και η 38η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου 2013. Σε αντίθεση με τη φετινή σεζόν, τη νέα θα υπάρχουν μόλις τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές (26 Σεπτεμβρίου, 31 Οκτωβρίου, 8 Μαΐου) ενώ θα υπάρξουν τέσσερις διακοπές του Campionato. Η μία για την κλασική χειμερινή διακοπή που θα αρχίσει στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ άλλες τρεις για αγώνες των εθνικών ομάδων (9 Σεπτεμβρίου, 14 Οκτωβρίου, 24 Μαρτίου).
Σε ό,τι αφορά το Coppa Italia της νέας σεζόν, ο τελικός θα γίνει στις 26 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά το τέλος του Campionato, όπως ακριβώς συνέβη και φέτος.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: