Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

"Ενδιαφέρον το ΝΒΑ, αλλά δεν βιάζομαι"!

Ο Κώστας Παπανικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην οποία σχολιάζοντας τα όσα γράφουν για τον ίδιο για τα ντραφτ του ΝΒΑ και τόνισε πως θα μείνει για έναν τουλάχιστον χρόνο στην Ευρώπη
"Ενδιαφέρον το ΝΒΑ, αλλά δεν βιάζομαι"
Συνέντευξη στο eurohoops.net παραχώρησε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος ξεκαθάρισε πως το ΝΒΑ τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα και πως υπό τις οδηγίες του Ίβκοβιτς θα γίνει καλύτερος παίκτης.
Διαβάστε μέρος της συνέντευξης:
"Το ενδεχόμενο να παίξω στο ΝΒΑ είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον για μένα και πιστεύω ότι θα πρέπει να τεστάρω τις δυνατότητές μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι κάτι που χρωστάω στον εαυτό μου, αλλά δεν βιάζομαι. Οι ατζέντηδές μου και πολλοί σκάουτερ από το ΝΒΑ που με έχουν προσεγγίσει πιστεύουν ότι θα μου κάνει καλό να παραμείνω προς το παρόν στην Ευρώπη.
Αυτή είναι και η δική μου άποψη. Δεν είμαι ειδικός σε τίποτα, το παιχνίδι μου ακόμα βελτιώνεται και ξέρω ότι αν μείνω στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του κόουτς Ίβκοβιτς, θα γίνω ένας πολύ καλύτερος παίκτες. Θα δω ποια ομάδα θα με επιλέξει, θα μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στην Ευρώπη και στη συνέχεια θα σκεφτώ την πιθανότητα να πάω στο ΝΒΑ.
Σε ερώτηση αν έχει κάποια προτίμηση, σχολίασε: "Δεν έχω, όχι... Όλα στο μπάσκετ, όπως και στη ζωή αλλάζουν. Δεν μπορεί να ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το μέλλον ειδικά στο ΝΒΑ, όπου μπορεί μία ανταλλαγή να αλλάξει τη μοίρα μίας ομάδας. Θα μου άρεσε να είμαι σε ομάδα που θα ξαναχτίζεται και έχω πίστη στις δυνατότητές μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: