Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

"Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνία"

Oι Στέλιος Μαλεζάς και Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισαν πως η Ελλάδα δεν έχει άγχος ενόψει της πρεμιέρας του Euro με την Πολωνία, ενώ απάντησαν σε όσους χαρακτηρίζουν την Εθνική βαρετή ομάδα: "Αν για κάποιους η νίκη είναι βαρετή, δεν μας απασχολεί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνία"...
"Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνία"
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:
Αρχικά το λόγο πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος είπε: "Ευχαριστούμε τους πάντες για την φιλοξενία. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Αλλά για εμάς, όποιες συνθήκες και να συναντούσαμε, ο σκοπός μας είναι ο ίδιος. Να πετύχουμε".
Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε: "Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και μετά, γιατί όχι, να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Σεβόμαστε την Πολωνία, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παίκτη της Πολωνίας ξεχωριστά. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς".
Οι δύο διεθνείς κλήθηκαν να σχολιάσουν τα όσα λένε οι Πολωνοί ότι η Ελλάδα είναι η πιο βαρετή ομάδα: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνίες. Εγώ θέλω να κερδίζω. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για το πως κερδίζω. Με νοιάζει μόνο να κερδίζω", είπε ο Στέλιος Μαλεζάς, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απάντησε: "Ναι, είμαστε η πιο βαρετή ομάδα του γκρουπ. Αλλά είμαστε σε τρίτο σερί Euro. Η Πολωνία παίζει το πρώτο της Eurο. Να δούμε τι θα κάνει η Πολωνία και μετά ας μιλήσουν οι φίλαθλοί της".
Συνεχίζοντας, σχετικά με την πρεμιέρα της Παρασκευής (19:00) κόντρα στην Πολωνία, ο Παπαδόπουλος είπε: "Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορούμε να δούμε διαφορετικά τη συνέχεια. Δεν έχουμε άγχος, δεν φοβόμαστε κανέναν. Οι Πολωνοί παίζουν στην έδρα τους, αυτοί έχουν το άγχος. Εμείς τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν".
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε: "Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Για να είμαστε και πιο ήρεμοι στους επόμενους αγώνες. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό πρέπει να είμαστε δυνατοί στην πρεμιέρα. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο ματς καθώς είναι η πρεμιέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: