Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Του Σαββίδη του αρέσει να κάνει παρά να λέει»

Ο αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Μπίκος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το θέμα της ασφαλτόστρωσης έξω από το Αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο γνωρίζει προσωπικά.

Αρχικά αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στη Νέα Μεσημβρία: «Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στη Νέα Μεσημβρία και στο Αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ καλό έργο και αυτό που απομένει είναι να γίνει ένα κόμβος για την ασφάλεια της διέλευσης των οχημάτων. Για αυτό είναι υπεύθυνη η Διεύθυνσης της Κεντρικής Μακεδονίας και αυτό το έργο θα πρέπει να γίνει γιατί πολύς κόσμος πλέον επισκέπτεται την περιοχή. Ο δρόμος ανήκει όμως εκεί και όχι σε εμάς».

Για το πόσο έχει ωφελήσει η παρουσία του ΠΑΟΚ την περιοχή: «Όλα αυτά που έχουν γίνει έχουν βοηθήσει την ανάπτυξη της περιοχής. Και τα τουρνουά που έχουν γίνει αλλά και η αειφόρα ανάπτυξη της περιοχής είναι ενδεικτικά της εξέλιξης που έχουμε ως τόπος».

Για τη γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη και το τι προτίθεται να πράξει με τον ΠΑΟΚ: «Με τον Ιβάν Σαββίδη γνωριζόμαστε. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εδώ στην περιοχή και με την παρουσία του και το κοινωνικό του έργο έχει συμβάλλει πολύ. Έχει ευαισθησίες, είναι χαμηλών τόνων και έχει άποψη για τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής. Ενδιαφέρεται πολύ για το κοινωνικό κομμάτι. Η μεγάλη του αγάπη είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι άνθρωπος που λέει πολλά. Του αρέσει περισσότερο να κάνει πράγματα και λιγότερο να λέει. Μου είχε πει μάλιστα «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: