Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«Όσοι μείνουν, να το κάνουν με την καρδιά τους»

«Όσοι μείνουν, να το κάνουν με την καρδιά τους»
Για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει λόγω των συνθηκών ο ΠΑΟΚ, μίλησε στους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκαθάρισε ότι θα γίνει προσπάθεια από όλους ώστε να υπάρξει κανονικότητα στις πληρωμές και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στην ομάδα να το κάνουν με την καρδιά τους.

Διαβάστε αποσπάσματα από την ομιλία του Γιώργου Δώνη:

«Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ, γνώριζα πως υπήρχαν πολλά προβλήματα σε αυτήν την ομάδα. Όλοι μαζί εδώ κάνουμε μια προσπάθεια με τον πρόεδρο, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τα υπόλοιπα στελέχη προκειμένου να βρούμε λύσεις. Κύριος στόχος μας είναι να μειωθεί το μπάτζετ και μέσω αυτού όλοι να πληρώνονται σε κανονικούς χρόνους», τόνισε στους παίκτες ο Γιώργος Δώνης για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια ότι αν κάποιος νομίζει πως δεν μπορεί να αντέξει σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να φύγει, εκείνοι όμως που θα παραμείνουν στην ομάδα θα πρέπει να παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα:

«Ξέρω πως αυτή η κατάσταση είναι δύσκολη, γι’ αυτό και όσοι δεν αντέχουν αυτή την διαδικασία και επιθυμούν κάτι άλλο –αν δηλαδή θέλουν να φύγουν- εγώ θα είμαι μαζί τους και θα τους βοηθήσω να βρούμε λύση. Όσοι όμως μείνουν και από την Πέμπτη είμαστε μαζί στην Ολλανδία, θα πρέπει να το κάνουν με τη καρδιά τους και όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: