Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κάνει και η Μάδεργουελ μεταγραφές!!

Η Μάδεργουελ, που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην άμυνα λόγω τραυματισμών λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάιμον Ράμσντεν. Ο πρώην αμυντικός της Μπράντφορντ δοκιμάστηκε στην σκοτσέζικη ομάδα και έπεισε τον Στιούαρτ ΜακΚολ να του προσφέρει συμβόλαιο για ένα χρόνο.
Κάνει και η Μάδεργουελ μεταγραφές
Ο Ράμσντεν αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Μπράντφορντ και όλα δείχνουν πως θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στους «πράσινους» στις 31/7 στο «Φιρ Παρκ».
Κατά τα άλλα ο στόπερ, Σον Χάτσινσον ενδέχεται να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό με την Χάμιλτον καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην κοιλιακή χώρα. Ο Στίβεν Κρέιγκαν αποσύρθηκε και ο Τιμ Κλάνσι πήγε στην Χιμπέρνιαν ενώ τόσο ο Τζόναθαν Πέιτζ και ο Στίβεν Σόντερς θα χάσουν λόγω τραυματισμού τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ετσι είναι πολύ πιθανό ο Ράμσντεν να παίξει ως στόπερ κόντρα στον ΠΑΟ παρόλο που ο Αγγλος αγωνίζεται συνήθως ως δεξί μπακ. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης δήλωσε:
«Αισθάνομαι ήδη σαν να είμαι καιρό στην ομάδα. Πήγα στην Πορτογαλία με τα άλλα παιδιά στην αρχή του μήνα και ήταν πολύ καλό γιατί τους γνώρισα όλους. Με καλωσόρισαν όλοι στην ομάδα και ανυπομονώ για την πρόκληση».
Ο Ράμσντεν ξεκίνησε την καριέρα του στην Σάντερλαντ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Γκρίμσμπι, Ρότσντεϊλ και Μπράντφορντ. Στην τελευταία είχε σαν προπονητή τον ΜακΚολ.
Ο τεχνικός της «Γουέλ» αποκάλυψε εξάλλου πως ο στράικερ, Μπομπ ΜακΧιού μπορεί να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.
«Ελπίζω, ο Σον Χάτσινσον και ο Μπομπ ΜακΧιού να επιστρέψουν και να παίξουν ρόλο στο ματς με την Χάμιλτον. Προπονήθηκαν σήμερα χωρίς πρόβλημα και περιμένω να τους δω να κλωτσάνε».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: