Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Οι πρώτες σκέψεις του Ιβάν!!

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης είναι από χθες ο κυρίαρχος παράγοντας στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, προκύπτει αβίαστα το ερώτημα «τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής».

Καταρχήν, ο ομογενής επιχειρηματίας ουδέποτε υποσχέθηκε… λαγούς με πετραχήλια και έτσι ακριβώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής. Πρώτο μέλημά του είναι να βάλει τάξη στα οικονομικά της ΠΑΕ, μειώνοντας σε πρώτο στάδιο τα χρέη του συλλόγου σε φυσικά πρόσωπα και ρυθμίζοντας στη συνέχεια τα «παγωμένα» χρέη του συλλόγου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει σχετικές επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Υπουργείου Οικονομικών και του Υφυπουργείο Αθλητισμού, μην έχοντας την παραμικρή διάθεση να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων.

Από εκεί και πέρα, η επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του θα είναι για τους επόμενους τρεις μήνες ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου θα περνάει κάθε οικονομική συναλλαγή της ΠΑΕ, έχοντας ως αποστολή να ενημερώνει σχετικά τον Ιβάν Σαββίδη και να εκτελεί τις εντολές του.

Σε ό,τι αφορά τη δομή της διοίκησης, κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα παραμείνει ως έχει στο προσεχές τρίμηνο, με ανοιχτό να είναι βέβαια το ενδεχόμενο να προστεθεί σε αυτό άτομο ή άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης του νέου μεγαλομετόχου. Μέχρι πάντως να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα «παγωμένα» χρέη της ΠΑΕ, η διοίκηση αυτής θα συνεχίσει το έργο της μέχρι τη λήξη της θητείας της, ως διοίκηση πρωτοδικείου.

Αναφορικά δε με το αν ο Ζήσης Βρύζας συνεχίσει ή όχι να βρίσκεται στη διοίκηση μετά την ολοκλήρωση της θητείας της, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα, κάτι που ισχύει και για το μέλλον των υπόλοιπων τωρινών μελών της διοίκησης και των ανθρώπων που στελεχώνουν την ΠΑΕ. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η επόμενη ημέρα, θα επιφέρει αλλαγές σε πολλά επίπεδα, στη δομή και στη λειτουργία του «ασπρόμαυρου» συλλόγου.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: