Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

«Γκέλα» στην πρεμιέρα για Ρέιντζερς!!

Από την αρχή φάνηκαν τα δύσκολα στα χωράφια της τέταρτης κατηγορίας της Σκωτίας για τη Ρέιντζερς που έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Πίτερχεντ.
Ο υποβιβασμός της Ρέιντζερς στην 4η τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας έφερε αρκετές δυσκολίες στο σύλλογο. Αρκετοί, πίστεψαν πως θα κάνει πλάκα με τις υπόλοιπες ομάδες και θα φτάσει εύκολα στην άνοδό της. Αυτό ίσως και γίνει πραγματικότητα, ωστόσο οι «διαμαρτυρόμενοι» κατάλαβαν με το… καλημέρα πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία.
Στην πρεμιέρα με την Πίτερεχεντ στο «Μπάλμουρ» αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 και δεν μπόρεσε να ξεκινήσει νικηφόρα. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε ηττηθεί κιόλας, καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για το τελικό αποτέλεσμα.
Ο ΜακΚέι στο 27’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Ο ΜακΆλιστερ στο 64’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον ΜακΛάγκλιν στο 82’ να δίνει το προβάδισμα στην Πίτερχεντ. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κάιλ στο 90’.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: