Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Το θαύμα της Μεγαλόχαρης!!

Μια χαρά πάει η δουλειά με τον Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Όλα ΟΚ, λοιπόν, με τα μνημόνια συνεργασίας και τα διαδικαστικά. Και λέγεται, μάλιστα, από τη Θεσσαλονίκη ότι ο Ιβάν θα είναι Ελλάδα «ανήμερα της Μεγαλόχαρης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το θαύμα της Μεγαλόχαρης!
Εμείς, όμως, λέμε κάτι άλλο. Αν όλα πάνε καλά και ο Σαββίδης ρίξει τα 10 εκατομμύρια ευρώ (όπως κι έγινε δηλαδή), τότε αυτό κι αν θα είναι το θαύμα της Μεγαλόχαρης. Ποιος βάζει τόσα λεφτά σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αν εξαιρεθεί, μάλιστα, ο Μαρινάκης που μπήκε δυνατά στον Ολυμπιακό, τότε τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει φανεί κανένας άλλος επενδυτής! Ακόμα, άλλωστε, και η κίνηση Αλαφούζου δεν έχει να κάνει με χοντρό πακέτο επιχειρηματικό, αλλά με επένδυση μέσω των οπαδών.
Αν, λοιπόν, μπούνε τα λεφτά του Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ πάρει κι άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ από την πρόκριση στον όμιλο του Γιουρόπα, τότε ο Δικέφαλος αλλάζει επίπεδο. Ή, πιο σωστά, αυτομάτως ανεβαίνει επίπεδο.
Με τόσα λεφτά σε εποχή οικονομικής κρίσης, με γήπεδο, με τόσο κόσμο, αλλά και με μισό, άρα οικονομικότερο, μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι, με τον Σαλπιγγίδη να μένει με λιγότερα, με τον Σταφυλλίδη να ενισχύει κι αυτός για έναν ακόμα χρόνο, αλλά παράλληλα να έρχονται κι άλλα ταλέντα - περιουσιακά στοιχεία από πίσω, όλα θα μοιάζουν ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Θα μπορέσει, μάλιστα, να ενισχυθεί κι άλλο.
Ο Δικέφαλος, λοιπόν, βρίσκεται κοντά στο να αλλάξει τα δεδομένα του. Και το ζητούμενο είναι να βάλει τα λεφτά ο Σαββίδης. Μέχρι τότε, κι επειδή έχουν συμβεί διάφορα με αρκετές ομάδες, ας κρατάνε όλοι και μια πισινή καλού – κακού. Show me the money, λοιπόν. Και μετά όλα θα είναι ρόδινα στον ΠΑΟΚ!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: