Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

«Βλέπει» Κοντρέρας ο Ολυμπιακός!!

«Βλέπει» Κοντρέρας ο Ολυμπιακός
Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και μετά τον Σεμπαστιάν Σκιλασί, προκύπτει ένα ακόμα όνομα. Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» και το όνομά του φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Το προφίλ του αμυντικού που ψάχνει ο Ολυμπιακός είναι γνωστό. Ψάχνουν για έμπειρο αμυντικό, με παραστάσεις και έτοιμο να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Τέτοιος είναι ο Κοντρέρας, ο οποίος εκτός από το γεγονός πως είναι έτοιμος να βοηθήσει με το… «καλημέρα» την ομάδα του Ζαρντίμ, θα μπορέσει να έχει και έναν ρόλο… συμβούλου για τους νεότερους αμυντικούς (Σιόβα, Μανωλά, Παπάζογλου).

Η περίπτωσή του εξετάζεται και μαζί με αυτήν του Σκιλασί, είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας των νταμπλούχων Ελλάδας. Σύντομα θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον, καθώς ο Ζαρντίμ θέλει να έχει, τις επόμενες ημέρες τον αμυντικό, στην διάθεσή του.

Θυμίζουμε πως ο Κοντρέρας αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι έφυγε για την Κόλο Κόλο της Χιλής, όπου είχε δώδεκα συμμετοχές, ενώ παράλληλα, δείχνει πως και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος να βοηθήσει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: