Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Λαμπρούνα: «Μένει στην Κόλο Κόλο ο Κοντρέρας»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει ο Πάμπλο Κοντρέρας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Κόλο Κόλο, Ομάρ Λαμπρούνα, ενώ επισήμανε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.
Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Κοντρέρας είναι πολύτιμος παίκτης για την Κόλο Κόλο και δεν θέλει να τον χάσει στα μέσα της χρονιάς.
«Μίλησα μαζί του και μου είπε πως θα μείνει μαζί μας στη Χιλή. Η παρουσία του είναι σημαντική για εμάς. Δεν υπάρχει τίποτε για εμάς. Έχει συμβόλαιο και είναι απαραίτητος για την ομάδα μας», δήλωσε ο Λαμπρούνα σε ραδιόφωνο της Χιλής, απαντώντας στα σενάρια από την Ελλάδα που τον θέλουν να μετακομίζει στον Ολυμπιακό.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να κόβω το μέλλον των παικτών, όμως στην προκειμένη περίπτωση είμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος και θα είναι πιο δύσκολα για εμάς. Μίλησα μαζί του και είπε πως θα μείνει».
Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής της Κόλο Κόλο, ανέφερε: «Δεν υπάρει τίποτα επίσημο. Δεν μας έχει πει τίποτα ο Ολυμπιακός. Μίλησαν κατευθείαν με τον Πάμπλο και του έκαναν πρόταση κι εκείνος μου το είπε».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: