Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Γκαλιάνι: «Είμαι εκνευρισμένος»

Γκαλιάνι: «Είμαι εκνευρισμένος»
Εκνευρισμένος από την βαριά ήττα (5-1) που γνώρισε η Μίλαν από την Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ, όπου και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν τις περιοδείες τους, δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στην «Gazzetta dello Sport». Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν αντιμετώπισε με τη δέουσα σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι και έτσι οι «ροσονέρι» έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

«Όταν παίζεις κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις σα να πρόκειται για φιλικό. Είμαστε στη Νέα Υόρκη, μπροστά σε 60.000 οπαδούς, ένα γεμάτο γήπεδο και όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου. Εκατομύρια μάτια είδα αυτό το παιχνίδι μέσα από την τηλεόραση. Μίλαν δεν μπορεί να παίζεις όπως μία ομάδα τέταρτης κατηγορίας», ανέφερε αρχικά το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πρόσθεσε:

«Είδατε τον Μουρίνιο να κάνει αλλαγές; Έπαιξαν ο Κακά, ο Ιγκουαΐν και ο Αρμπελόα. Δεν έκανε πολλές αλλαγές. Ήταν ένα σοβαρό λάθος και δεν θα ανεχθούμε τέτοιου είδους στοιχεία. Είμαι εκνευρισμένος».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: