Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ντι Ματέο: «Πιο μπροστά οι ομάδες του Μάντσεστερ»

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, παρά την περυσινή κατάκτηση του Champions League, θεωρεί πως η ομάδα του είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.
Ονειρική ήταν η περυσινή χρονιά για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος πήρε την Τσέλσι από το… πάτωμα και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League. Ο Ιταλοελβετός τεχνικός μιλώντας ενόψει της πρεμιέρας της Premier League την επόμενη εβδομάδα, υποστήριξε πως η ομάδα του είναι αρκετά πίσω από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.
«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρωταθλήτρια. Θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά. Αυτές οι δύο ομάδες θα προπορεύονται, αλλά εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο επίσης», είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός για να συνεχίσει.
«Ο μεγαλύτερός μας στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα από ότι πέρυσι. Όλοι θα ήθελαν να  παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά καμία ομάδα δεν συγκρίνεται μαζί της. Είναι τρόπος ζωής το παιχνίδι της που δημιουργήθηκε μετά από δουλειά αρκετών ετών», είπε ο Ντι Ματέο.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: