Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

"Όλες οι ομάδες που έχω προπονήσει σουτάρουν βολές σκ... "!

Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Ντέιβιντ Μπλατ, έδωσε ακόμη ένα... μοναδικό σόου στη συνέντευξη Τύπου, όπου αρχικά προσπάθησε να εξηγήσει πώς η ομάδα του απώλεσε το προβάδισμα των έντεκα πόντων που είχε στο ημίχρονο.
"Όλες οι ομάδες που έχω προπονήσει σουτάρουν βολές σκ... "!
«Παίξαμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχει γίνει ποτέ στο μπάσκετ. Ημασταν συγκεντρωμένοι σε δύο πράγματα, να κρατάμε τη μπάλα και να παίζουμε σωστά. Στη συνέχεια η Ισπανία ανέβηκε αμυντικά και πέτυχε κάποια τρίποντα, όμως θα μπορούσαμε να τους είχαμε δυσκολέψει κάπως. Απέκτησαν αυτοπεποίθηση ενώ εμείς δεν ήμασταν καλοί επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο».
Η μεγάλη αδυναμία της Ρωσίας σε αυτό το τουρνουά ήταν οι ελεύθερες βολές και αυτό κόστισε πολύ σήμερα, καθώς αχρήστευσε τις μισές βολές που εκτέλεσε. «Σουτάρουμε βολές σκ...», ήταν η... αφοπλιστική απάντηση του Μπλατ, που είχε όμως και συνέχεια: «Όταν έπαιζα εγώ, ήμουν εξαιρετικός στις βολές και ο 15χρονος γιος μου είναι τρομερός στις βολές. Μάλλον είναι θέμα DNA. Όμως όλες οι ομάδες που έχω προπονήσει σουτάρουν βολές σκ... Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: