Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ο Βύρωνας τον χαβά του...!!

Ο κ. Β. Πολύδωρας, στο μεταξύ, που διόρισε την κόρη του Μαργαρίτα ως μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του στη Βουλή, κάνει πως δεν καταλαβαίνει τίποτα, παρά τις πιέσεις που δέχεται από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου...
Ο Βύρωνας τον χαβά του...
Aκόμα και από συναδέλφους του βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Έμεινε (επειδή έτυχε κατά την ψηφοφορία να ήταν ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος της Βουλής) για 48ωρες Πρόεδρος της Βουλής και σήμερα διαθέτει γραφείο στη Βουλή, μετέχει στη διάσκεψη προέδρων και διατηρεί (στα επιστολόχαρτά του) τον τίτλο του τέως προέδρου της Βουλής. Βεβαίως, πρόλαβε και διόρισε και την κόρη του.
Στις προτροπές και πιέσεις από παντού, να παραιτηθεί ή τουλάχιστον να παραιτήσει την κόρη του από το γραφείο του, μαθαίνω ότι απαντά μ' ένα όχι και με τη φράση «γιατί, έκανα καμία έκνομη πράξη;» Ούτε θέλει να ακούει, όταν του αναφέρουν περί «ηθικού και νόμιμου» και νομίζει ότι υπάρχει κάποια άγνωστη συνωμοσία εναντίον του. Ποιά όμως συνωμοσία; Ο διορισμός της Μαργαρίτας Βύρωνος Πολύδωρα δημοσιεύθηκε πριν από 20 ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με υπογραφή του Πρόεδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη. Ήταν δηλαδή, γνωστό στους πάντες. Όλοι μπορούσαν να το διαβάσουν από το συγκεκριμένο ΦΕΚ. Και έτσι τι νόημα θα είχε μία διαρροή; Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν παραιτείται, γιατί εάν έκανε κάτι τέτοιο, τότε θα αναγνώριζε ότι είχε... άδικο και ότι η επίθεση που δέχεται οφείλεται σε κάποιες ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή που ενόχλησαν όπως λέει, πολλούς. Συνωμοσιολογίας, δηλαδή, το ανάγνωσμα.
Πηγή: BΗΜΑτοδότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: