Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Βοηθάει, αν...!!

Τι περιμένει από τη διοίκηση του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για να δώσει λύση στο πρόβλημα με την οφειλή στην εφορία.
Βοηθάει, αν...
Μήνες τώρα το υψηλό χρέος προς την Εφορία (380.000 ευρώ) αποτελεί τον μεγαλύτερο βραχνά για τον Πανιώνιο.

Εξαιτίας του η ομάδα δεν αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ και έχασε τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές και τώρα αντιμετωπίζει μεγαλύτερο κίνδυνο, μια και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον απειλεί με υποβιβασμό.
Η έλλειψη εσόδων είναι γνωστή (και πονεμένη) ιστορία στην ΠΑΕ, επομένως, για να μη χρειαστεί το «παραθυράκι» της προσωρινής φορολογικής ενημερότητας που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, τη λύση μπορεί να δώσει μόνο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανερύθρων» είναι διατεθειμένος να διευκολύνει για άλλη μία φορά την ΠΑΕ και να μη δεσμεύσει τα χρήματα που δικαιούται -βάσει της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει εδώ και μήνες με τον Βασίλη Τσάβαλο- από τη δόση της Nova, αρκεί να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις του.

Το πρώτο και βασικότερο για τον Τσακίρη είναι να πάρει εγγυήσεις ότι τα χρήματα που θα διαθέσει θα δοθούν στην Εφορία και θα είναι αρκετά για να εξασφαλίσει ενημερότητα ο Πανιώνιος. Από κει και πέρα, ο πρώην μεγαλομέτοχος περιμένει και από τη διοίκηση των «κυανερύθρων» να δείξει εμπράκτως τη μεταμέλειά της για τις επιθέσεις που του έχει εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό. Περιμένει, για παράδειγμα, να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για το ποιος ήταν ο συντάκτης της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΠΑΕ εις βάρος του, όπως και να πάρει πειστική εξήγηση για τα αίτια της απομάκρυνσης του διευθυντή των ακαδημιών, Γιάννη Παυλόπουλου.
Πηγή: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: