Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Την ψάχνει για Κατσικοκέρη ο Άρης!!

Μια κίνηση «ματ» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του φαίνεται ότι αναζητά να κάνει ο Άρης, που εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίκου Κατσικοκέρη, του επιθετικού του Εργοτέλη, ο οποίος εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του την περσινή σεζόν, σκοράροντας 7 γκολ σε 26 εμφανίσεις με τους Κρητικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άρη παρουσιάστηκε μέσω τρίτου η προοπτική να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο φορ, η οποία φάνηκε αρκούντως δελεαστική και άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι επαφές με την πλευρά του Εργοτέλη.

Ο Κατσικοκέρης, βάσει των ρεπορτάζ από την Κρήτη, από το τέλος κιόλας του περσινού πρωταθλήματος είχε ενημερώσει τους διοικούντες του Εργοτέλη ότι θα επιθυμούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε, καθώς στόχος του είναι να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Η αποχώρηση του Μπούντιμιρ και η αποψίλωση της επιθετικής γραμμής των Κρητικών, που έχουν ως βασική λύση τον Κατσικοκέρη, «φρέναραν» την επιθυμία του παίκτη, η οποία όμως δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί, μετά την εμπλοκή του Άρη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει ην προοπτική να αποκτήσει τον Κατσικοκέρη με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, σε ποσό που θα οριστεί μέσω διαπραγματεύσεων.

Με αυτό τον τρόπο και ο παίκτης θα ικανοποιήσει την επιθυμία του να παίξει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κρατώντας ψηλά τις «μετοχές» του, ώστε να οδηγήσει τον Άρη στην αγορά του ή για να βρεθεί με μεγαλύτερη ευκολία ομάδα που σε ένα χρόνο θα προχωρήσει σε εξαγορά του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του, μιας και δεσμεύεται με τους Κρητικούς ως τον Ιούνιο του 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσικοκέρης, που είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου 1988, λογίζεται ως ποδοσφαιριστής κάτω των 24 ετών και δεν δεσμεύει μια από τις δύο εναπομείνασες μεταγραφές που μπορεί να κάνει ο Άρης.

Φήμη για νέα κρούση σε Χαριστέα και διάψευση

Στη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς αναπτύχθηκε μια φημολογία που ήθελε τη διοίκηση του Άρη να έχει καταθέσει νέα κρούση για συνεργασία στον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος δεν απάντησε ποτέ στην προ δύο βδομάδων πρόταση που του έγινε.

Ο διεθνής φορ δεν βρήκε ακόμη ομάδα στο εξωτερικό για να αγωνιστεί και αυτό φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να αναζωπυρώσει σενάρια απόκτησης του, τα οποία πάντως διαψεύστηκαν άμεσα από στελέχη της διοίκησης, που αρνούνταν ότι το όνομα του Χαριστέα τέθηκε ξανά προς συζήτηση στο συμβούλιο που συνεδρίασε πριν την έναρξη του φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε μεταξύ άλλων ως βασικό θέμα του την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: