Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Πίκρα και περηφάνια!!

Πίκρα και περηφάνια
Ο ένας έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο άλλος νικήθηκε από τα τερτίπια του πήχη τη στιγμή που είχε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζει. Ο λόγος για τον Σπύρο Γιαννιώτη που κατέλαβε την 4η θέση στα 10χλμ στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και τον Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος έμεινε 7ος στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Μια ανάσα… Τόσο κοντά βρέθηκε στο μετάλλιο ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο 32χρονος κολυμβητής τερμάτισε 4ος στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας. Η εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή, δυστυχώς όμως, δεν συνδυάστηκε με ένα μετάλλιο, που θα ήταν το πρώτο για την ελληνική κολύμβηση από το 1896. Στο τέλος ο Έλληνας κολυμβητής ξέσπασε μπροστά στην κάμερα.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η τύχη στον Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος ενώ άρχισε να πανηγυρίζει μετά το άλμα του στα 5.75μ, είδε τελικά τον πήχη να πέφτει και με τα 5.65μ τερμάτισε 7ος.

Πολύ καλά, αλλά εκτός τελικού. Δυστυχώς αυτό είναι το… ρεζουμέ της παρουσίας της ομάδας του ανσάμπλ. Οι νεαρές γυμνάστριες κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού, όχι όμως και τους αντίστοιχους βαθμούς των κριτών κι έμειναν εκτός τελικού.

Δεν εξελίχθηκε καλά η μέρα για τον Όλεγκ Μοτσάλιν, ο οποίος στα 74 κιλά της ελευθέρας πάλης ηττήθηκε από Τίγκιεγ Σοσλάν από το Αζερμπαϊτζάν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: