Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Στήριξη με πρόστιμο στην Ανόρθωση!!

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία μετά τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Ντίλα Γκόρι επέβαλλε η διοίκηση της Ανόρθωσης.
Μετά από σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε να πορευτεί ως έχει η κυπριακή ομάδα, ενώ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως πάρθηκαν και άλλες σημαντικές αποφάσεις που αναμένεται να γίνουν γνωστές προσεχώς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσις εξέτασε το άσχημο αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και την τραγική κατάληξη που είχε με την διακοπή που ακολούθησε.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από την μέρα ανάληψης των καθηκόντων τους, έθεσαν ως προτεραιότητα την επαναφορά της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών, μέσω της οικονομικής εξυγίανσης του σωματείου, της διοικητικής και αγωνιστικής σταθερότητας, της συσπείρωσης και ενότητας του κόσμου της Ανόρθωσης αλλά σίγουρα και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους και επιτυχίες. Για την επίτευξη των στόχων αυτών, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας προσφέρουν ανιδιοτελώς ο καθένας με το δικό του τρόπο, τόσο οικονομικά όσο και με τον προσωπικό τους χρόνο. Μέχρι και πριν το χθεσινό αγώνα όλοι αναγνώριζαν και επαινούσαν αυτή την κοινή προσπάθεια.
Η δεδομένη ενίσχυση της ομάδας, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, εκτιμήθηκε από τους οπαδούς οι οποίοι στήριξαν την ομάδα και το Συμβούλιο και χωρίς καμιά αμφιβολία όχι απλά τους σεβόμαστε, αλλά όπως επανειλημμένα τονίσαμε χωρίς τον κόσμο μας δεν πάμε πουθενά. Για άλλη μια φορά οφείλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς αυτό το μεγάλο κόσμο, ο οποίος και χθες μας απέδειξε τα πιο πάνω, αλλά ταυτόχρονα τονίζουμε ότι ταυτιζόμαστε με την απογοήτευση τους.
Το χθεσινό αποτέλεσμα ανέτρεψε τους σχεδιασμούς για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, εξέλιξη που όμως δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να καταστρέψει με τις πράξεις του όσα με τόσο κόπο οικοδομήθηκαν. Είναι ντροπή και «μαύρη» σελίδα για το Σωματείο μας, το γήπεδο-στολίδι, η προσφυγική έδρα που κτίστηκε με κόπο, μόχθο και από το υστέρημα χιλιάδων Βαρωσιωτών να καταντά έρμαιο στις ορέξεις των λίγων. Πολλές οι φορές που προσπαθήσαμε να λύσουμε το πρόβλημα στα πλαίσια εποικοδομητικού διαλόγου, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μας έχει διαψεύσει και εκθέσει. Αυτοί οι λίγοι ανεγκέφαλοι οι οποίοι εισέβαλαν εντός αγωνιστικού χώρου, αμαυρώνοντας την ιστορία του Σωματείου και θέτοντας το Σωματείο σε κίνδυνο εξοντωτικής τιμωρίας δεν έχουν καμία θέση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και είμαστε βέβαιοι ότι σε συνδυασμό με τα μέτρα που θα ληφθούν, οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι μας θα τους καταστήσουν ξένο σώμα.
Από αυτή την κακή αγωνιστική παρένθεση, απορρέουν πολλές ευθύνες οι οποίες σίγουρα θα αποδοθούν. Παρόλο που ο προπονητής μας έχει δείξει το δρόμο, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη του χθεσινού αποτελέσματος, μέσω ενδοσωματειακών διεργασιών θα αποδοθούν και αλλού ευθύνες, μη εξαιρουμένων των ποδοσφαιριστών, που θα τους επιβληθεί βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.
Συνάμα, το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαιώνει την πίστη στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές και δηλώνει απερίφραστα ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί τον πρώτιστο στόχο για την φετινή χρόνια. Δεν θα φυγομαχήσουμε αλλά θα σταθούμε όρθιοι δίπλα στην ομάδα και το ίδιο καλούμε και τους αγνούς οπαδούς μας να πράξουν.
Τέλος, σημειώνουμε ότι στη σημερινή πολύωρη συνεδρία έχουν παρθεί και πολλές άλλες σημαντικές αποφάσεις για το καλό της ομάδας, οι οποίες προς το παρών δεν είναι προς δημοσιοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: