Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αφιέρωμα στον… Μπάγεβιτς ο Τύπος του Νιούκασλ!

Η κλήρωση της Νιούκασλ με τον Ατρόμητο έβαλε τους Άγγλους δημοσιογράφους να ψάχνονται για τον αντίπαλο, ανακαλύπτοντας πως ο σταρ είναι ο προπονητής, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Η εφημερίδα της περιοχής του Νιούκασλ «Journal» φιλοξενεί ένα άρθρο με τίτλο «Το ενδιαφέρον κομμάτι του Ατρόμητου είναι ο προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς» και φυσικά αναφέρεται στην ιστορία του Σέρβου τεχνικού. Μάλιστα γίνεται λόγος πως δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα άρθρο η ιστορία του προπονητή του Ατρομήτου, που όπου κι αν πάει ακολουθεί σαπουνόπερα. Το ότι είναι πετυχημένος προπονητής δεν αμφισβητείται, καθώς η 28χρονη καριέρα του είναι γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.
Ωστόσο, εκεί που στέκεται το εν λόγω δημοσίευμα είναι η σχέση αγάπης-μίσους με τους οπαδούς της ΑΕΚ, όταν εκείνος αποφάσισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Καταγράφονται οι απειλές εναντίον του και η επίθεση που είχε δεχτεί σε καφετέρια. Επίσης η επιστροφή του στο τιμόνι της Ένωσης, αλλά και η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια γράφει για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά την τρίτη του επιστροφή στην ΑΕΚ και τη… διάσημη συγγνώμη που ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επίθεση των οπαδών της Ένωσης εναντίον του Μπάγεβιτς στο φιλικό με την Καλλιθέα.
Καταλήγοντας, αναφέρεται: «Υπάρχουν μεγαλύτερες ομάδες από τον Ατρόμητο στο Europa League, αλλά ο προπονητής του είναι πονηρός, περιστασιακά τρελός, πιο συχνά από ότι εξαιρετικός».

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: