Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Κάτσε: «Ευχαριστώ τον Δώνη μου με εμπιστεύτηκε»

Άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Δώνης και ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπνέι Γιεχούντα. Ο Εργκίς Κάτσε μετά το παιχνίδι τόνισε πως ήταν μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή του.
Ο 19χρονος μέσος του ΠΑΟΚ ανέφερε ακόμη πως στόχος του είναι να ακούει τον προπονητή του και να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Δώνη για την ευκαιρία που του έδωσε.
Για τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα: «Μπήκα σε ένα δύσκολο σημείο τού αγώνα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του. Ηταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα αυτό το ματς. Είχα άγχος στην αρχή, όμως μόλις βάλαμε το πρώτο γκολ απελευθερώθηκα».
Για το αν μπορεί να λειτουργήσει ως αντι-Βιτόλο: «Είναι πιο δυνατός από μένα και πιο μεγάλος σε ηλικία. Μπορεί να έχουμε το ίδιο στυλ... Εγώ πάντα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και ακολουθώ τις εντολές του προπονητή μου, ελπίζοντας να μου βγει το παιχνίδι για να βοηθήσω πάνω από όλα την ομάδα μου».
Για τις συμβουλές που έχει πάρει από τον Γιώργο Δώνη: «Από την αρχή της προετοιμασίας μού είπε για την τακτική που πρέπει να ακολουθώ, να μην κάνω λάθη, να μαρκάρω σωστά, να καλύπτω χώρους, αλλά και το πότε πρέπει να παίζω πιο γρήγορα».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: