Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η κόντρα καλά κρατεί…!!

Η κόντρα καλά κρατεί…
Η κόντρα της διοίκησης του Παναιτωλικού με τους οργανωμένους της ομάδας συνεχίζεται. Τελευταίο… «χτύπημα» σε αυτή, η ανακοίνωση των τελευταίων, με αφορμή τα όσα είπε πρόσφατα ο Φώτης Κωστούλας και το ότι δεν πρόκειται να πληρώσει ξανά πρόστιμο για όσα γίνονται στην εξέδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 6:

«Η Super League μας χρέωσε 77 και πληρώσαμε 61 χιλιάρικα. Το που ανακάλυψε ο "φεύγω – μένω" ποινές 110.000 Ευρώ, μονό αυτός ξέρει. Επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας από τον αγώνα με την ΑΕΚ και μετά. Βέβαια πρέπει να γίνουν και οι σχετικές διαιρέσεις, και με άλλες θύρες αλλά και με τον ‘’φεύγω – μένω’’ (έφαγε και αυτός πρόστιμο).

Η ανακοίνωση των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν ανέβηκε καν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, οπότε καταλαβαίνει κάνεις πόσο μας απασχόλησε. Ωστόσο με έκπληξη είδαμε να την προσυπογράφει και ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, ένας άνθρωπος που ούτε ευθύνη έχει για το περσινό ναυάγιο, ούτε πιστεύουμε πως ο ρόλος του στην ΠΑΕ είναι να λοιδορεί τους οργανωμένους και βέβαια να δηλώνει υποταγή στον "φεύγω – μένω". Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη, εδώ και μια εβδομάδα, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας, δεν έχει πάρει θέση, οπότε συμπεραίνουμε πως συντάσσεται και αυτό με τον εκπρόσωπο του και είναι έτοιμο να μπει κάτω από τη σκέπη του "φεύγω – μένω" παρά να κρατά ψηλά και με αξιοπρέπεια τη σημαία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Υ.Γ. Η ΘΥΡΑ 6 δεν θα διαθέσει εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: