Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δύο στα δύο η Κολόν Ντε Σάντα Φε!!

Έξι βαθμούς συμπλήρωσε η Κολόν Ντε Σάντα Φε καταβάλλοντας με 1-0 τη Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν στον εναρκτήριο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του αργεντίνικου πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αν εξαιρεθούν δύο δύσκολες επεμβάσεις του Ντιέγκο Πόζο, τερματοφύλακα των πρωτοπόρων, η μπάλα έμεινε στο κέντρο του γηπέδου. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά όλες οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στον Πόζο. Τελικά ο Εμανουέλ Γκιγκλιότι διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ της Κολόν του Ρομπέρτο Σενσίνι στο 75ο λεπτό ολοκληρώνοντας πετυχημένα μία αντεπίθεση.
Με το ίδιο σκορ επικράτησαν οι Νιούελς Ολντ Μπόις στην έδρα της Λανούς στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, οπότε απομακρύνθηκαν από την «επικίνδυνη ζώνη» της τριετής κατάταξης. Μόλις στο δέκατο λεπτό «έγραψε» το 1-0 ο Μαουρίτσιο Σπερντούτι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το 1-1, αλλά στο 65ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Λεάντρο Ντίαζ, ο οποίος είχε εισέλθει πέντε λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή! Μοιραία κινδύνευσαν να δεχθούν δεύτερο γκολ στα τελευταία λεπτά.
Παρακάτω όλα τα αποψινά αποτελέσματα:
Σαν Μαρτίν-Κολόν 0-1
Λανούς-Νιούελς Ολντ Μπόις 0-1






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: