Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Πίσω στο «σπίτι» του ο Μπέλαμι!!

Πίσω στο «σπίτι» του ο Μπέλαμι
Στην ομάδα της γενέτειράς του θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Κρεγκ Μπέλαμι! Η Κάρντιφ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουαλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιστρέφει «σπίτι» του, μετά τη θητεία του με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2010-2011.

Έπειτα από το «come-back» στη Λίβερπουλ - έπειτα από τέσσερα χρόνια - το περσινό καλοκαίρι, ο έμπειρος επιθετικός δεν άντεξε… μακριά από την πατρίδα του.

Έχοντας φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων» αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι, με μοναδικές εμπειρίες και πλέον με ασύγκριτη αγωνιστική ωριμότητα, στα 33 του χρόνια ανήκει και επίσημα στην Κάρντιφ! Ο σύλλογος της γενέτειράς του, είχε εκφράσει από πολύ νωρίς το φετινό καλοκαίρι, τις προθέσεις του για νέα συνεργασίας μετά τη σεζόν 2010-2011 και ο Μπέλαμι άφησε το συναίσθημα να νικήσει.

Με την επίσημη κρούση των «bluebirds» στη Λίβερπουλ, είπε το «ναι» αμέσως και ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έδωσε τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο 33χρονος άσος είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο με την Κάρντιφ, η οποία «βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει κι επίσημα την απόκτησή του», όπως αναφερόταν στην ιστοσελίδα της ομάδας!

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: