Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Χαραλαμπίδης και στο βάθος... Λάζος!!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να περιμένει τον Κώστα Χαραλαμπίδη, έχει συζητήσεις με αρκετούς Έλληνες (κυρίως) και ξένους καλαθοσφαιριστές, αλλά δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη, εάν προκύψει στα πλάνα της ομάδας και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος!
Χαραλαμπίδης και στο βάθος... Λάζος
Από οικονομικής πλευράς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον αγγίξει. Το κασέ του Λάζαρου είναι πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητες της ομάδας. Ωστόσο, υπάρχουν οι εξαιρετικές σχέσεις που συνεχίζει να έχει με όλους στην ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά του μπορεί να μην ακούστηκε, αλλά με κάποιον τρόπο «φωτογραφήθηκε» σε αρκετές συζητήσεις, ακόμη και στην ενημέρωση που έκανε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης –μετά την παρουσίαση του Μιχάλη Τσαϊρέλη- όταν αναφέρθηκε σε Έλληνες σέντερ που μπορεί να απασχολήσουν την ομάδα.
Με την λογική ενός χαμηλού συμβολαίου (και όχι αυτών που είχε υπογράψει στις δύο προηγούμενες συνεργασίες του με την ομάδα και ειδικά αυτήν της σεζόν 2010-11 που δεν ολοκληρώθηκε τελικά), αλλά και μετά τις καλές σχέσεις που δημιουργήθηκαν ξανά με τους εκπροσώπους του, από τους οποίους ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πάρει δύο παίκτες και θέλει άλλους δύο, όλα είναι πιθανά. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η ανάγκη της ομάδας για έναν βαρύ σέντερ, αλλά και η πάγια τακτική του Σούλη Μαρκόπουλου να επιλέγει έναν τουλάχιστον ψηλό παίκτη για την ρακέτα. Για αυτό υπήρξαν και οι συζητήσεις με τον Πάτρικ Ο’Μπράιαντ, αλλά ο αμερικανός ποτέ δεν συμφώνησε και πολύ περισσότερο δεν έστειλε το συμβόλαιό του.
Χρονικά πάντως προέχει η περίπτωση Χαραλαμπίδη και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Και ο Παπαδόπουλος (εάν και εφόσον) και ο Δέδας και όλοι οι άλλοι Έλληνες και ξένοι παίκτες. Και καθώς τελειώνει και αυτή η εβδομάδα, αρχίζει και πιέζει χρόνος και για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός παικτών για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: