Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Την «πάτησε» η Έβερτον!!

Την «πάτησε» η Έβερτον!
Μες στην… πίκρα τα «ζαχαρωτά»! Η Έβερτον την «πάτησε» στον 3ο γύρο του Capital One Cup, αποχαιρετώντας το θεσμό με ήττα, 2-1 από τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ»! Πάρτι από την Τσέλσι στο Λονδίνο, 6-0 τη Γουλβς, ηρωική νίκη για τη Σάντερλαντ στην έδρα της ΜΚ Ντονς, 2-0 με αριθμητικό μειονέκτημα για μια ώρα!

Η Έβερτον, παρατάχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της χωρίς Άγγλο ποδοσφαιρική στην αρχική σύνθεση, αλλά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλα τα ονόματα της ενδεκάδας ήταν πρωτοκλασάτα! Η Λιντς, όμως, δεν χαμπάριασε.

Με τον Γουάιτ (4’) και τον Όστιν (69’) πήρε προβάδισμα ασφαλείας και η γιορτή δεν χάλασε παρά το γκολ του Ντιστέιν (81’) που διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι έκανε πλάκα στη Γουλβς και τη διέλυσε με σκορ 6-0. Κέιχιλ (4’), Μπέρτραντ (8’), Μάτα (17’), Ρομέου (53’ πεν.), Τόρες (58’) και Μόουσες (71’) οι σκόρερ για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο που «ξεμπούκωσε».

Με δέκα παίκτες από το 32ο λεπτό λόγω της αποβολής του Κάτερμολ, η Σάντερλαντ έδειξε ότι έχει τεράστια ψυχή και οι ποδοσφαιριστές της πήραν ηρωική νίκη – πρόκριση επί της ΜΚ Ντονς με σκορ 2-0. Γκάρντνερ (54’) και ΜακΚλιν (82’) τα γκολ των «μαυρόγατων».

Με χίλια ζόρια τσέκαρε το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης η Σουόνσι που επικράτησε στις καθυστερήσεις της Κρόουλι με 3-2. Ο Μονκ στο 92’ πέτυχε το λυτρωτικό γκολ για τους «κύκνους».

Εκρηκτική η Γουίγκαν στην έδρα της Γουέστ Χαμ, πήρε την πρόκριση με το 4-1 που ήρθε… ακόμη πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει, ενώ άνετα η Σαουθάμπτον έφτασε στο 2-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.




πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: